Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Rob Halford (Judas Priest) a început să lucreze la un album solo de blues

Rob Halford (Judas Priest) și-a mai exprimat și în trecut dorința de a face un album solo de blues, dar data aceasta a și conformat că „a început deja să lucreze la el.”

Halford a anunțat că lucrează la această lansare cu fratele său Nigel și nepotul său Alex, dar și cu echipa cu care a lucrat împreună la albumul de Crăciun din 2019, Celestial. „Ne-am simțit foarte bine și sunt foarte talentați”, povestește el cu entuziasm despre proiect. „Și chestia asta blues nu m-a părăsit niciodată; e o parte din rock’n’roll”.

El a povestit și despre cum evoluează albumul: „Punem cu grijă bucățică cu bucățică la un loc. Nu avem de respectat o cronologie. Am pornit motoarele, și am unele idei ici-colo, și sună foarte bine”

Membrii Judas Priest au anunțat că vor săbători 50 de ani de activitate publicând un album foto oficial în decembrie.

Albumul Judas Priest – 50 Heavy Metal Years, realizat de legendarul fotograf de rock Ross Halfin în colaborare cu David Silver și managerul trupei, Jayne Andrews, va avea 648 de pagini care vor include fotografii care nu au mai fost publicate vreodată. În plus, fiecare membru al trupei a contribuit cu câteva rânduri scrise în această carte.

Cartea va apărea în luna decembrie și va putea fi pre-comandată începând cu 11 septembrie.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button