Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Joe Satriani a lansat single-ul „Nineteen Eighty”, inspirat de Van Halen

La începutul acestei luni, chitaristul Joe Satriani a anunțat cel de al 18-lea album de studiu, Shapeshifting. A fost cel mai recent anunț într-un an în care chitaristul a fost inclus în Metal Hall of Fame și a anunțului unui turneu mondial.

Satriania a anunțat mai multe detalii despre album, cel mai recent dintr-o serie extraordinară care include What Happens Next din 2018, un album care a inclus colaborări cu bateristul Chad Smith și bassistul de la Deep Purple Glenn Hughes. Shapeshifting va apărea la 10 aprilie și a fost coprodus de Satriani și Jim Scott (Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers). Trupa lui Satriani îi are pe veteranul baterist Kenny Aronoff, bassistul Chris Chaney (Jane’s Addiction) și clăparul Eric Caudieux.

Shapeshifting pare a fi mai „aventuros” decât precedenta lansare. Primul single, Nineteen Eighty se concentrează pe primele zile ale lui Satriani în lumea muzicii, când cânta cu prima lui formație, trio-ul Squares, în Berkeley, California, o perioadă când „au încercat să creeze un nou vibe prin solo-urile de chitară”, spune Satriani.

Satriani a folosit o semnătură a lui Eddie Van Halen, o pedală phaser drept tribut față de eroul său chitarist: „Întotdeauna am fost un fan înfocat al lui Eddie Van Halen”, spune Satriani. „În mintea mea, pur și simplu el a cristalizat acea epocă. La sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1980, a salvat chitara rock. Asta aș fi făcut și eu”.

sursa: Rolling Stone

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button