Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Phil Campbell (Motorhead): Cum am aflat că a murit Lemmy

Liderul trupei Motorhead, Ian „Lemmy” Kilmister, care și-a sărbătorit cei 70 de ani la 24 decembrie 2015, urma să afle două zile mai târziu că suferea de o formă agresivă de cancer. A murit peste două zile, la 28 decembrie 2015, în casa sa din Los Angeles.

Întrebat recent într-un interviu pentru „Trunk Nation With Eddie Trunk” la SiriusXM cum a aflat de moartea lui Lemmy, chitaristul Motorhead Phil Campbell a declarat: „L-am sunat pe Lem de ziua lui, ca de obicei, și nu mi-a răspuns nimeni. Am vorbit cu managerul trupei, Todd Singerman și l-am întrebat ce face Lem. Mi-a zis că nu face prea bine și că poate eu și Mick (bateristul Motorhead Mikkey Dee) trecem pe la el să-l mai înveselim. Peste 30 de minute m-a sunat Todd înapoi și mi-a dat vestea cea proastă. S-a stins repede, ceea ce poate că este cel mai bine.”

Lemmy se confruntase cu mai multe probleme de sănătate în ultimii săi ani de viață, inclusiv cu probleme cardiace, ceea ce l-a făcut să renunțe la fumat și la Jack Daniels.

Motorhead s-a văzut nevoită să anuleze câteva concerte acum cinci ani, deși au reușit să ducă la final turneul european în 11 decembrie 2015.

„A făcut cât de multe a putut, cântând și dând ce era mai bun în el până la final”, a spus Phil. „Am fost așa de mândru de el. Și nu voia decât să continue. Nici nu ne-am fi dorit altceva de la Lem. Era original.”

Pentru mai mult de două decenii, Lemmy a locuit în West Hollywood, California, după ce și-a exprimat dorința de a nu se mai întoarce vreodată să trăiască în Marea Britanie. Și-a petrecut cea mai mare parte din timp singur în același apartament cu două dormitoare pe care l-a ocupat de când s-a stabilit în Los Angeles.

Întrebat în 2009 în revista SPIN de ce nu și-a cumpărat niciodată o casă pe dealurile de la Hollywood, Lemmy a spus: „Nu-mi permit. Nu am vândut multe albume. Am scris versurile pentru Mama, I’m Coming Home pentru Ozzy, și am câștigat din acel cântec mai mult decât câștigasem cu Motorhead până la momentul acela.”

„Nu o să mor falit, dar nici nu sunt bogat. Îmi plătesc impozitele în SUA, deși nu sunt cetățean al acestei țări. Nu-mi dau cetățenia. Am fost prins că aveam niște pastile asupra mea de Anul Nou în 1971, așa că, evident sunt o amenințare pentru copiii americani.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button