Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Un film despre viața lui Lemmy Kilmister ar putea fi gata anul viitor

Planurile de a face un film despre viața bassistului și liderului trupei Motorhead, Lemmy Kilmister, sunt tot mai avansate, existând speranțe de a fi prezentat la Festivalul de Film de la Cannes, scriu cei de la Ultimate Classic Rock.

Potrivit sursei citate, filmul, cu titlul simplu Lemmy, va fi regizat de Greg Olliver, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Medeni Friffiths. Managerul Motorhead, Todd Singerman, și Steffan Chirazi vor fi producători executivi. Olliver, Chirazi și Singerman au colaborat în 2010 la realizarea unui documentar despre Kilmister.

Noul film biografic va pune sub lupă întreaga sa viața, inclusiv copilăria sa din Stoke-on-Trent, perioada în care a fost în concerte cu Jimi Hendrix și scurta perioadă în Hawkind.

„Tot ce ați auzit despre Lemmy probabil că este adevărat…nu pentru că adopta clișee rock ‘n’ roll, pentru că el le crea”, a explicat Olliver. „Țigări Marlboro tari și Jack Daniel’s la micul dejun, viteză mare, seara – totul e adevărat. Iar dincolo de imaginea dură pe care și-a creat-o, era un tip convingător, complicat și o inimă de leu care nu arenunțat niciodată să cânte muzica ce îl făcea fericit. Încercăm să realizăm acest film biograficîncă din 2013, asigurându-ne că este onest și adevărat pentru Lemmy, membrii Motorhead, Phil Campbell și Mikkey Dee, și toți ceilalți care au jucat un rol important în viața lui Lemmy. Va fi un film de care vor fi mândri.”

„Este o poveste de o importanță culturală imensă”, a adăugat unul dintre producătorii executivi. „Dacă cei cinci ani de când lipsește ne-au învățat ceva, este că a fost unic așa cum nimeni nu poate ști. Greg este un om din cercul nostru în care putem avea foarte mare încredere, și ne bucurăm să vedem că acest film se realizează.”

Ne așteptăm ca producția la Lemmy  să înceapă la începutul anului viitor, dar aceasta ar putea fi amânată din cauza unor măsuri luate din cauza COVId-19.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button