Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Alice Cooper va citi povești de groază într-o nouă experiență online

Alice Cooper a anunțat că a făcut un parteneriat cu Airbnb pentru a le citi fanilor povești de groază de Halloween, un proiect care face parte dintr-o nouă experiență online, având o „înclinație pentru groază în cel mai de speriat loc pe care-l știu – Internetul”.

Rockerul va participa la un eveniment singular în 21 octombrie, citind povești despre „păianjeni, spirite, spiriduși și fantome, monștii și mutanți” – costumat – pentru Spooky Time With Alice Cooper Airbnb online experience.

„Îți place să te sperii de-a binelea. Și mie. Cu toate evenimentele de Halloween anulate, trebuie să ne ducem înclinașia pentru groază în cel mai de speriat loc pe care îl știu – Internetul. Vino alături de mine la o sesiune de povești de groază pentru a sărbători. Vom citi despre păianjeni, spirite, spiriduși, fantome, monștri și mutanți – toți fiind favoriții mei, pe bune. Și ne vom costuma complet. Va fi o distracție de speriat. ”

Experiența aceasta costă 80 de lire sterline (aproximativ 100 de dolari) de persoană, iar accesul va putea fi rezervat din 14 octombrie. Alice Cooper adaugă: „Experiența mea va fi pe stream live și înregistrată pentru mai mulți fani pentru a o privi atât pe airbnb.com cât și pe Youtube, așa că dacă vii alături de mine, vei fi parte din streaming și înregistrare.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button