Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Neal Morse Band anunță un nou album, „Innocence & Danger”

Neal Morse Band va lansa albumul Innocence & Danger la 27 august. Dar față de precedentele două albume ale grupului, cântecele de pe acesta nu au legătură între ele.

„După două albume conceptuale, unul după altul, a fost înviorător să revenim la scrierea unei colecții de cântece individuale, care nu au legătură între ele, în stilul primului nostru album.”, spune bateristul Mike Portnoy.

Realizarea acestui al patrulea album de studio a fost destul de ușoară pentru trupă; deși ideea originală aparține clăparului Bill Hubauer și bassistului Randy George, ideile au venit apoi de la toată lumea. George își amintește: „Sunt entuziasmat de modul în care am colaborat toți la acest album. Au fost tot felul de idei, unele nici nu au fost puse în practică, și cred că la final am obșinut ceva care reprezintă ce e mai bun în fiecare dintre cei din trupă.”

Innocence & Danger este un dublu album, mai degrabă prin inspirație, decât prin design, așa cum explică Portnoy: „oricât de mult am încercat și am vrut să avem un singur album, după ce mai făcuserăm deja două duble, am scris atât de mult material încât ne-am trezit în fașa unui al treilea dublu album, la rând! O chestie destul de progresivă”.

Fanii muzicii progresive vor fi foarte bucuroși la apariția acestui album, pentru că, așa cum explică Neal Morse: „Este o poveste de o oră și jumătate și încă o bucată de 20 de minute. Nu mi-am dat seama că sunt atât de lungi când le-am înregistrat, ceea ce însă cred că este grozav, pentru că dacă un film este chiar bun, nu-ți dai seama că durează trei ore. Dar mai sunt și piese mai scurte. Mă bucur de toate, pe bune.”

Neal Morse Band va pleca într-un turneu nord-american în octombrie, și în Europa în mai și iunie anul viitor.

CD 1 (Innocence):
1.  Do It All Again
2.  Bird On A Wire
3.  Your Place In The Sun
4.  Another Story To Tell
5.  The Way It Had To Be
6.  Emergence
7.  Not Afraid Pt. 1
8.  Bridge Over Troubled Water

CD 2 (Danger):
1.  Not Afraid Pt. 2
2.  Beyond The Years

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button