Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Dave Mustaine a revenit în studio pentru a înregistra vocea pe viitorul album Megadeth

Dave Mustaine a revenit în studio pentru a înregistra vocea pe piesele de pe viitorul album Megadeth.

Fiul lui Dave, Justis, a distribuit pe Instagram o fotografie a tatălui său în timp ce înregistra, cu următorul mesaj: „Se pun vocile și sună UCIGĂTOR! Liniște când se înregistrează, vă rog #MEGADETH”

Luna trecută, bassistul Megadeth, David Ellefson declara că titlul recent anunțat pentru viitorul album al trupei. The Sick, The Dying And The Dead se va schimba înainte ca LP-ul să fie lansat. „Așa cum a spus și Dave, de obicei schimbăm titlul albumului de patru-cinci ori înainte de lansare. Aveeam o vorbă pe vremuri: Nimic nu e definitiv până nu este pe vinil. Așa că totul se poate schimba. Este o lucrare în desfășurare, și cred că asta este frumusețea lumii creative. Oamenii vor răspunsuri la întrebări precum: Cum sună? Sună ca precedentul? Sau ca primul? Chiar nu pot spune. Se lucrează la el până e gata. Și când e gata, îl vei asculta, și de-abia atunci putem discuta.”

Primele sesiuni de înregistrări au avut loc în 2019 împreună cu  co-producătorul Chris Rakestraw, cu care au lucrat pe Dystopia.

dave mustaine

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button