Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește noul videoclip Luna Amară, „Tăcerea”

Trupa Luna Amară a lansat videoclipul la piesa Tăcereaaflată pe albumul Nord.

Tăcerea este despre paradoxurile societatii în care traim, o societate pe care o compunem desi ne simtim tot mai straini si singuri in ea, o societate a fiintelor vii care pune in prim plan masina, o lume care naste lideri ce apoi o devoreaza si o distrug, o planeta peste care am devenit stapani, fiind in acelasi timp sclavi ai mijloacelor prin care o stapanim… Despre toate acestea, o tacere asurzitoare curge din difuzoarele clovnilor mass media cu pretentii de formatori de opinie. Ramane responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa puna in lumina, sa amendeze si – la nevoie – sa elimine aceste paradoxuri si aceasta tacere. Nu toti vom reusi, iar unii dintre noi vor cadea prada depresiei si disperarii acestei lupte continue. Dar daca suntem destul de multi, poate ca intr-o zi ne vom gasi o voce, un strigat, un cantec… si zgomotul vietii masinilor se va scurge in spatele muzicii vietilor noastre, a declarat Mihnea Blidariu.

Nord” a fost lansat pe 13 octombrie 2018, si este un material puternic si revelator, care prezinta configuratia unui adevar constient si ne pune in fata alegerii de a-l trece sau nu prin filtrul ignorantei. Acesta contine unsprezece piese inregistrate integral in Sala Radio, la Radio Cluj, sub bagheta inginerului de sunet Dan Georgescu.

Coperta albumului este realizata de Costin Chioreanu de la Twilight13media (Green Carnation, At the Gates, Bloodway, Mayhem, Enslaved, Arcturus, Arch Enemy, Sigh).

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button