Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ozzy Osbourne: „Nu mă interesează încă un concert Black Sabbath”

Ozzy Osbourne a cam închis ușa pentru vreo posibilă reuniune Black Sabbath.

Vorbind cu cei de la revista Rolling Stone despre șansele de reunire cu foștii colegi de trupă, Tony Iommi, Geezer Butler și Bill Ward pentru unele concerte viitoare, cântărețul a replicat: „Eu nu. Pentru mine e gata. Singurul lucru pe care îl regret este că nu am făcut concertul de adio în Birmingham cu Bill Ward. Mi-a părut foarte rău. Ar fi fost foarte frumos. Nu știu care au fost circumstanțele din culise, dar ar fi fost frumos. Am vorbit cu el de câteva ori, dar nu mă interesează deloc să fac un alt concert.”

Sabbath a cântat concertul de adio la 4 februarie 2017. De atunci. toți cei patru membri ai trupei (de la începuturi) au declarat că iau în considerare o reuniune. În 2019, Geezer Butler a declarat „că nu spune niciodată” unei reuniuni, în timp ce chiar Ozzy și-a exprimat dorința de a face „un ultim concert” cu înstrăinatul baterist, Ward.

Ozzy a vorbit înainte de premiera noului său documentar, The Nine Lives Of Ozzy Osbourne

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button