Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ozzy Osbourne își amână din nou turneul european de anul viitor

Dacă sperați că o să-l vedeți/revedeți anul viitor pe Ozzy Osbourne în România, într-un nou concert, puteți să renunțați la acest gând. Artistul a anunțat pe conturile de socializare că amână din nou turneul european. Cel american rămâne valabil. El ne asigură că nici nu se retrage de pe scenă.

„Nu mor, mă recuperez. Este nevoie doar de ceva mai mult timp decât am crezut. M-am săturat sa staublocat pe un nenorocit de pat toată ziua. Abia aștept să-mi cobor fundul și să plec din nou. Dar va trebui să mai fiti puțin răbdători. Amân turneul european pentru că nu sunt pregătit. Nu mă retrag – încă mai am concerte de făcut – dar când mă întorc în turneul american, vreau să fiu sută la sută gata”.

În final, Ozzy mulțumește echipei sale și trupei Judas Priest pentru susținere. Turneul pe care urma să-l aibă în acest an fusese reprogramat pentru 2020, după ce Osbourne anunțase amânarea lor în aprilie, din motive medicale. El a căzut în locuința sa din Los Angeles, agravând răni mai vechi pe care le-a suferit în urma unui accident cu ATV în 2003.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button