Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Nick Mason vorbește despre Pink Floyd și proiectul său „Saucerful of Secrets”

Nick Mason împărtășește amintiri emoționante despre ceea ce numește „unul dintre ultimele studiouri emblematice care au mai rămas” într-un interviu care nu a mai fost văzut până acum. Bateristul Pink Floyd a revenit la Abbey Road Studios anul trecut pentru a mixa Live At The Roundhouse al Nick Mason’s Saucerful Of Secrets.

În filmarea înregistrată înainte de pandemia cu coronavirus, Mason vorbește despre amânatul dublu album live, care conține filmări înregistrate în timpul spectacolelor sold-out ale trupei, în Londra în mai 2019. Înregistrarea reamintește de materialul realizat de Pink Floyd înainte de The Dark Side Of The Moon și, întrebat dacă s-a așteptat vreodată ca albumele Pink Floyd să se bucure de impactul pe care l-au avut, muzicianul a răspuns: „Sunt tentat să spun: Bineînțeles că nu, pentru că încă trăiam într-o lume care credea că muzica rock era de-a dreptul efemeră și nimic nu urma să dureze în timp.”

„Oamenii își planificau ce să facă cu viețile lor după aceea. Conceptul de a face un album care ar urma să fie cumpărat 50 de ani mai târziu era complet absurd pentru că muzica pop era pentru tineri, pentru o generație, era muzica revoltei și este extraordinar cât de des întâlnești pe cineva care spune: Tata mi-a dat să asculte muzica voastră!”, a adăugat el.

Bateristul își amintește și despre înregistrarea Piper At The Gates Of Dawn în timp ce The Beatles făceau Sgt Pepper în studioul 2, și își amintește și de o colaborare neașteptată cu violonistul de jazz Stéphane Grappelli pentru Wish You Were Here.

Nick Mason și trupa sa (Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris și Dom Beken) urmează să plece din nou în turneu anul viitor în aprilie, urmând ca la București să cânte la 16 iunie, la Arenele Romane.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button