Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Guns N’ Roses a reprogramat turneul european

Trupa Guns N’ Roses a stabilit noi date pentru segmentul european din turneul amânat din cauza pandemiei, astfel că seria de concerte va avea loc în luna iunie a anului viitor.

În ciuda incertitudinii care planează privind organizarea de evenimente, având în vedere creşterea numărului de infectări cu noul coronavirus la nivel mondial, grupul american a stabilit ca turneul european să înceapă pe 2 iunie 2021 în Portugalia, la Lisabona.

Vor urma Spania, Suedia, Marea Britanie, Irlanda şi Germania. Ultimul concert din serie este programat să aibă loc la 30 iunie, la Munchen.

În urmă cu o săptămână, Guns N’ Roses a anunţat că turneul american va fi reluat pe 10 iulie 2021, iar primul concert din această serie va avea loc la Summerfest din Milwaukee.

Guns N’ Roses a participat la ultimul mare festival organizat anul acesta în lume. Trupa a cântat pe 14 martie, la Vive Latino din Mexic, în faţa a peste 70.000 de oameni.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button