Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Michael Stipe lansează pimul single solo

La opt ani de la destrămarea trupei R.E.M., Michael Stipe lansează primul single solo, potrivit https://consequenceofsound.net. Sâmbătă, 5 octombrie, Stipe va lansa „Your Capricious Soul“, care, inițial, va fi disponibil numai pe site-ul lui Stipe, unde va putea fi cumpărat cu 77 de cenți. Vor mai exista și opțiunile de descărcare gratuită, dar și de oferire a unui preț mai mare de achiziționare.

Lansarea aceasta va coincide cu protestul International Rebellion din 7 octombrie față de schimbările climatice și indiferența autorităților, iar toate veniturile obșinute din vânzarea cântecului vor merge direct către Extinction Rebellion pentru a-i ajuta în lupta lor cu lipsa de acțiune a celor care ar trebui să intervină în cazul urgenței climatice.

Într-o declarație, Stipe a spus: „Am făcut o lungă pauză în muzică și am vrut să revin. Iubesc acest cântec Your Capricious Soul , – este prima mea piesă solo. Am vrut să pun vocea mea pe această schimbare în conștiință. Extinction Rebellion mi-a dat acel avânt, să merg mai departe, să lansez single-ul și să nu aștept. Colaborez de mult timp cu ei în privința problemelor legate de mediul înconjurător, care  mă preocupă de o viață întreagă. Iar acum sunt optimist. Cred că putem produce acea schimbare de care este nevoie pentru îmbunătățirea frumoasei noastre planete și vieții noastre aici.“

Lansarea single-ului va fi însoțșită de un video realizat de artist și de regizorul Sam Taylor-Johnson.

Într-un interviu din această vară, Stipe a declarat că are pregătite deja 18 cântece. El a explicat: „Acum scriu, compun și înregistrez singur și o fac pentru prima dată“.

Vom putea asculta și noi piesa „Your Capricious Soul“ online, la Radio Total.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button