Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

James Hetfield: „Să cânt Unforgiven III pe S&M2 a însemnat enorm pentru mine”

James Hetfield a descris cât de dificil a fost pentru el să cânte Unforgiven III fără trupă pe noul lor album live cu orchestră, S&M2.

Liderul trupei Metallica a vorbit cu Jose Mangin la SiriusXM, povestind cum l-a susținut restul trupei când a cântat piesa fără ajutorul lor, doar cu orchestra Simfonică din San Francisco pe spate.

„Am vrut să fie cât se poate de diferită”, spune Hetfield. „Eram foarte stresat să urc pe scenă și să cânt piesa numai cu orchestra, și sunt recunoscător că ceilalți colegi ai mei au fost acolo și m-au susținut, lăsând deoparte instrumentele lor și bucurându-se de moment. A însemnat enorm  pentru mine. Așa că vă mulțumesc.”

Membrii trupei explică de ce au hotărât să participe la seria de concerte live din drive-in-uri, dar și ce cântece au fost mai greut de înregistrat pentru S&M2 și au discutat și despre măsurile de siguranță pe care au trebuit să le ia înainte de cânta din nou împreună. Vezi declarațiile lor mai jos.

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button