Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Noul album Marilyn Manson este „gata” și este „o capodoperă”

Lucrul la noul album de studio al lui Marilyn Manson a fost finalizat, potrivit colaboratorului cântărețului, Shooter Jennings. Producătorul a postat vestea pe Instagram împreună cu o fotografie cu el și coperta Rolling Stone cu Manson.

Jennings a scris: „Fotografie de Marilyn Manson. De-abia aștept să fie lansată această capodoperă finalizată”. La secțiunea comentarii a intervenit și Manson, care a scris: „Shooter, Misty și Pancake. Album-capodoperă finalizat. Și Matt Mahurin. Rahatul ăsta o să devină real.”

Albumul nu are încă un titlu, dar într-un interviu de anul trecut în Revolver, Manson a spus că vrea să intituleze albumul care îi urmează lui Heaven Upside Down din 2017, pur și simplu Marilyn Manson.

Manson a adăugat: „Sunt într-o etapă a vieții în care vreau să spun povești cu acest album, și este ca un de muzeu al figurilor de ceară al gândurilor mele, un studiu al camerei ororilor din capul meu. Tot romantismul și toată speranța pe care le poți avea în lume, aici în Timpul Sfârșitului poate fi un fel diferit de apocalipsă pentru fiecare persoană care ascultă acest album. Am încercat să-l pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete, astfel încât să poți vedea și auzi ceea-ți dorești, pasiunea și disperarea ta. Este un fel de explicație dramatică! Dar este plin de dramatism. Nu l-aș compara cu niciun alt album de-ale mele, dar ve auzi câte puțin din fiecare. Este ca și cum am concentrat totul într-un singur loc, în final”.

Manson a mai lucrat cu Jennings înainte, la coperta albumului lui David Bowie, Cat People, în 2016. Anul trecut, Manson l-a adus pe bateristul Brandon Pertzborn în trupa sa după ce a plecat Gil Sharone în martie 2019.

sursa: Loudwire

https://www.instagram.com/p/B_ji5adlrFx/?utm_source=ig_embed

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button