Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Yngwie Malmsteen anunță un nou album

Yngwie Malmsteen a anunțat lansarea unui nou album de studio, Parabellum, în luna iulie. „Am petrecut tot anul scriind și înregistrând”, spune legendarul chitarist suedez în timpul unei emisiuni la SiriusXM.

„Sunt foarte entuziasmat. Pe asta m-am concenctrat. Evident că am vrut să cânt live, dar cu toții știm ce se întâmplă.”

Despre cum a ajuns să scrie un nou album în pandemie, Yngvie spune: „Chestia e că, în ultimii 10-15 ani, am scos albume, dar le-am făcut ceva de genul, plec în turneu și intru în studio apoi, și iar mă opresc și iar plec în turneu.

Ceea ce nu este rău, e chiar bine. Dar ultima oară când totul a fost așa intens, cred că s-a întâmplat la Trilogy. Nu este vorba numai despre înregistrare, este și despre scriere. Este procesul compunerii, aranjamentul, totul. Și am luat-o nebunește în această direcție…Toată lumea mă știe pentru partea clasică, și despre asta e vorba în mare parte.

Vom vedea cum reacționează oamenii, dar l-am ascultat din nou zilele trecute după ce am stat departe de acest album o perioadă. Este foarte extrem. Am mers mai rapid ca niciodată, e mai mult din toate.”

Malmsteen a continuat: „Mi-a plăcut să lucrez la el. Cred că e puțin diferit pentru că a fost făcut altfel, pentru că am fost extrem de cufundat în lucrul la el, pentru că am scris, am înregistrat și am făcut aranjamentele timp îndelungat, așa că eu cred că ar putea fi puțin diferit rezultatul final.

Dar vom vedea. Nu vor fi schimbări de turnură, ciudate sau altfel, nu va fi blues sau ceva de genul ăsta, ceea ce iubesc de altfel. Dar este un material clasic în genul Malmsteen pe care oamenii îl cunosc și puțin în plus.”

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button