Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Greta Van Fleet lansează un nou single și pregătește al doilea album

Greta Van Fleet a lansat un nou single, Age Of Machine, și anunță cel de al doilea album al trupei The Battle at Garden’s Gate. Acesta va fi lansat la 16 aprilie anul viitor.

Membrii trupei au lansat și un site care să coincide cu lansarea single-ului, ageofmachine.com, care găzduiește un stream audio cu cântecul și mai multe fotografii ciudate de la ceea ce putem presupune că este filmarea videoclipului.

Au lansat și coperta albumului și au anunțat și un tracklist incomplet, de doar patru piese: Age Of Machine, My Way , Soon (care a fost lansată în luna octombrie), Heat Above (în deschidere, care ar fi trebuit să fie pe albumul de debut din 2016, Anthem of the Peaceful Army) și Broken Bells.

Dacă vă gândiți că titlul albumul te trimite cu gândul la biserică, ei, bine, este chiar așa. „Există cu siguranță trimiteri la Biblie”, spune Josh pentru revista Rolling Stone. „Nu numai în titlu, ci pe tot parcursul albumului.

Este o lume cu vechi civilizații, așa cum este propriul nostru univers paralel. Este o analogie. Fiecare cântec este o temă. O amplificare a diferitelor culturi și civilizații din interiorul acestei lumi în căutarea salvării sau iluminării”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button