Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Orianthi lansează piesa „Sinners Hymn” și anunță primul album în șapte ani

Orianthi, chitarista premiată cu mai multe discuri de platină, vrea să lanseze la 6 noiembrie albumul O, primul pe care îl scoate în ultimii șapte ani. Primul single de pe aceste album, Sinners Hymn,  a fosta lansat ieri, și are și un videoclip liric.

Orianthi, care a făcut parte din trupele live ale lui Alice Cooper și Carrie Underwood și a repetat cu Michael Jackson în 2009, cântă o combinație de blues-rock cu country și pop, cu refrene vocale calde și beat-uri intense.

„Albumul este unul foarte inspirat….care păstrează lucrurile foarte brute, neșlefuite la care nu trebuie să te gândești prea mult”, spune chitarista. „Marti Frederiksen (producător, mixeur, autor) și cu mine am vrut să creăm un sound unic și un vibe special cu fiecare piesă și am experimentat mult cu sintetizatorul și tonuri diferite de chitară.”, a continuat ea. „Din punct de vedere liric, mare parte din aest album vine din experiențe de viață și din poveștile altor oameni. Va fi o mare bucurie să cânt live aceste piese.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button