Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

U2 revine cu o nouă piesă

Trupa U2 revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu muzicianul indian A.R. Rahman – Ahimsa. Este prima piesă nouă a trupei în ultimii doi ani.
„Conceptul de Ahimsa sau de non-violență – așa cum se traduce – este indian, sud-asiatic, budist…iar uneori trebuie să le reamintim oamenilor de dragoste, de ahimsa“, le-a spus Rahman celor de Rolling Stone India. „E nevoie de mult curaj pentru a nu fi violent. E nevoie de multă putere. Nu este o slăbiciune. Este mai mult decât putere. E dincolo de ea, să crezi în ceva ce nu este prezent, nu e lângă tine, ceva ce este numai în spiritul tău”.
„Într-un fel am fost atinși și formați de Martin Luther King, care a fost elev a lui Mahatma Gandhi,” spune Bono. „Trebuie să fim implicați activ în democrația noastră, să o păstrăm și să arătăm oamenilor cum ne simțim și care sunt lucrurile la care ținem. Ahimsa este non-violență. India ne-a dat acest lucru, cel mai mare dar de pe pământ. Este mai puternică decât energia nucleară, armata sau Imperiul Britanic. Este puterea și niciodată nu a fost mai importantă.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button