Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Fish anunță un album live pentru a ajuta oamenii din echipa sa

Fish a anunțat un album live supriză, care urmează a fi lansat vineri. A Fish In The Lemon Tree  a fost înregistrat la singurul concert pe care cântărețul l-a susținut anul acesta, la Aberdeen, în luna martie. Toate donațiile făcute în urma vizualizării acestui concert vor ajunge la echipa de turneu și de concert a lui Fish.

„Lipsa concertelor în 2020 a avut atât un impact emoțional cât și unul financiar pentru fiecare. Am fost norocos, deși nu m-am calificat pentru susținerea din partea Guvernului, am avut compania mea care ne-a ajutat pe mine și pe soția mea să trecem peste acest an”, explică Fish. „Dar muzicienii și echipa mea nu au fost la fel de norocoși și unii dintre ei nu primesc niciun fel de ajutor.

Concertul din 13 martie de la Lemon Tree în Aberdeen a fost în esență un concert de încălzire pentru un turneu de 50 de concerte, care ar fi trebui să aibă loc în toată Europa, tot anul. În mod normal nu am fi înregistrat aceste concerte, dar din fericire inginerul meu de sunet, Steve Kent, a făcut-o și cu atingerea magică de studio a lui Steve Vantsis, bassistul meu, co-autorul și co-producătorul de la Welterschmetzam reușit să punem cap la cap o oră și jumătate din singurul concert pe care l-am avut în 2020. Este o amintire specială și înseamnă foarte mult pentru noi.

Am hotărât să nu-l lansez ca un album live oficial, ci să-l folosesc într-un alt mod. Acest concert va fi disponibil pe streaming gratuit pe Soundcloud și Youtube din 4 decembrie și tot ceea ce cer este că dacă vă place concertul să faceți o donație oricât de mică.

Eu nu beneficiez de niciun cent, iar fondurile vor ajunge la oamenii din echipă care au dus-o foarte rău în acest an din punct de vedere financiar, având puțin de muncă sau chiar deloc.”

Fish a lansat albumul Weletrschmetz în luna septembrie, spunând că acesta a fost ultimul său album de studio.

Toate detaliile legate de A Fish In The Lemon Tree vor fi anunțate vineri.

Fish: A Fish In The Lemon Tree
1. Family Business
2. Vigil In A Wilderness Of Mirrors
3. Rose Of Damascus
4. He Knows You Know
5. Weltschmerz
6. This Party’s Over
7. Cliché
8. View From The Hill
9. A Gentleman’s Excuse Me
10. Script For A Jester’s Tear
11. The Company

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button