Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Five Finger Death Punch anunță un nou chitarist

Five Finger Death Punch a confirmat oficial că chitaristul Jason Hook a plecat din trupă încă din luna ferbruarie și a anunțat care este noul lor chitarist.

La finalul anului trecut, Hook a suferit o intervenție chirurgicală la vezica biliară, ceea ce i-a determinat pe băieți să amâne trei concerte. Când trupa a plecat din nou în Europa la începutul anului, chitaristul a trebuit să părăsească turneul mai devreme, pentru că avea nevoie de mai mult timp pentru refacere, se precizează într-un comunicat al trupei.

Cel care îl înlocuiește este chitaristul britanic Andy James (fost membru Fields of the Nephilim), care l-a înlocuit pe Hook pe toată perioada anului trecut. James apare pe Broken World, unul dintre precedentele cinci single-uri nelansate inițial și care vor apărea pe viitorul album Decade Of Destruction, Volume 2.

„Jason este un incredibil chitarist, așa că a trebuit să găsim pe cineva la același nivel. Cineva ca Andy James care era deja cunoscut pentru calitățile sale de chitarist și care a sărit direct în pantofii lui Jason”, spune chitaristul Zoltan Bathory despre cel mai nou membru. „Andy a terminat turneul european alături de noi în februarie așa că era deja intrat în ritm. Ne-am potrivit imediat și din punct de vedere muzical dar și personal, așa că a fost alegerea evidentă. Suntem chiar născuți în aceeași zi…Unele lucruri sunt pur și simplu menite să se întâmple”.

Hook a mulțumit într-o declarație fanilor trupei pentru susținere. „Am avut plăcerea să întâlnesc mulți dintre voi în persoană. Mulțumesc pentru interminabilele povești despre cum muzica noastră v-a atins sufletul într-un fel sau altul. Dar cea mai bună parte din a fi în turneu în ultimii 12 ani, a fost de departe să cânt la chitară și să văd bucuria pe fețele voastre în fiecare seară”, spune Hook. „Asta îmi va lipsi cel mai mult. Cât despre motivele pentru care plec…ei bine, nu este numai unul. Am fost în trupe toată viața mea și simt că am făcut tot binele pe care pot. E timpul să predau ștafeta și să continui cu noi provocări.”
Și liderul trupei, Ivan Moody a reacționat: „Tocmai l-am felicitat pe Jason pentru recenta sa căsătorie, și sper să-și găsească pacea și fericirea”, spune el. „Cât despre noi, sunt foarte bucuros să lucrez în continuare cu Andy și de-abia aștept ca toată nebunia asta cu Covid să se termine ca să putem să ne întoarcem pe scenă”.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button