Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Paul Stanley (Kiss) povestește cum a apărut numele trupei

Într-un recent interviu pentru The Project (Australia), liderul trupei Kiss, Paul Stanley, a fost întrebat cum a apărut numele trupei cu aproape cinci decenii în urmă.

Potrivit blabbermouth.net, răspunsul acestuia a fost: „Am crezut că este ceva care va suna familiar indiferent în ce parte de lume te afli. Era genul de nume când datorită uuin cuvânt ca acesta poți spune: „Am auzit de Kiss”. Și are în același timp multe înțelesuri – un sărut (kiss) pasional, sărutul morții, orice. Așa că era un cuvânt care permitea tot felul de interpretări. Și presupun că așa a fost, nu? Ne află în acest punct. 48 de ani mai târziu. Dar cine-i mai numără?”

S-a spus că Stanley a venit cu numele de Kiss după ce bateristul Peter Criss a menționat că a fost într-o trupă care se numea Lips (buze). Stanley  și cofondatorul gene Simmons au fprmat o trupă numită Wicked Lester în 1972, care a devenit mai târziu Kiss.

Kiss a lansat turneul de adio în ianuarie 2019, dar trupa s-a văzut nevoită să amâne concertele din cauza pandemiei cu Covid-19. End Of The Road trebuia, inițial, să se încheie la 17 iulie anul acesta în New York, dar se pare că asta se va întâmpla abia anul viitor.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button