Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Brian May: „Am făcut un infarct minor”

Brian May a dezvăluit faptul că recent a suferit un atac de cord minor, potrivit Classic Rock. Diagnosticul vine la două săptămâni după ce chitaristul Queen a fost dus la spital din cauza unei rupturi la mușchii fesieri în urma unui accident de grădinărit.

May a dezvăluit acest lucru într-o postare pe Instagram, spunând: „V-am spus că mi-am rupt un mușchi și acesta a fost diagnosticul…dar, s-a dovedit că nu despre asta era vorba”.

După primul diagnostic, May având dureri foarte mari, a făcut un RMN care a scos la iveală un nerv sciatic compresat. Și asta ca rezultat, spune el, a „50 de ani de purtat cureaua chitării peste umărul stâng, ținând astfel o chitară foarte grea.”

„Dar restul poveștii este puțin mai ciudată”, continuă May. „Am fost șocat, credeam că sunt un tip sănătos. Toată lumea spune că am tensiunea foarte bună, și mă păstrez în formă, merg cu bicicleta, am grijă ce mănânc. Am avut – în mijlocul unei saga de dureri – un atac de cord minor. Spun minor pentru că nu este ceva ce m-a afectat. Au fost 40 de minute de dureri în piept și așa ca niște crampe în brațe și transpiram.

Și mai știi, mai auzi lucruri și crezi că este un atac de cord. Pentru a scurta, medicul meu minunat m-a dus la spital și am făcut o angiogramă.”

S-a demonstrat că May avea trei artere congestionate, care puteau încetini alimentarea cu sânge a inimii. I s-au pus trei stenturi. „Am ieșit de acolo cu o inimă care este foarte puternică acum”, spune May. „Așa că eu cred că sunt într-o formă foarte bună pentru un timp de acum înainte.”

https://www.instagram.com/tv/CAmCpCjF26v/?utm_source=ig_embed

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button