Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Five Finger Death Punch a lansat videoclipul liric al piesei „This Is War”

Five Finger Death Punch a lansat videoclipul liric al piesei This Is War, un cântec de pe cel mai recent album al trupei F8care a fost pus în vânzare în luna februarie.

F8 surprinde perioada turbulentă a trupei când cântărețul Ivan Moody a mers la dezintoxicare, revenindu-și după o lungă și aproape fatală luptă cu dependența, iar bateristul Jeremy Spencer apărăsit trupa din cauza unor probleme psihice.

Cele mai multe dintre versurile de pe album vorbesc despre lupta lui Moody cu adicția, și recuperarea sa.  Cântărețul a sărbătorit doi ani fără droguri și alcool în martie.

Vorbind despre albumul care urmează celui din 2018, An Justice For None, chitaristul Zoltan Bathory spune: „Am avut doi ani plini de succes și tumultuoși ca trupă. Nu numai că am făcut față furtunilor, dar am ieșit la suprafață mai bine ca niciodată. Ne-am concentrat foarte mult pe înregistrarea celui mai important album al nostru. Acest album reprezintă renașterea, progresul, transcendența atât personală cât și muzicală.”

Vocalul Ivan Moody a adăugat: „Această înregistrare este pentru mine eliberarea – tot ce am făcut în viață a dus la acest moment”.

„Se numește F8, dar inițial am vrut să se numească 8. Sau ceva de genul acesta. Ne-am gândit că este al optulea album și dacă vrei să-l intorci în altă poziție, devine simbolul infinitului. A fost un joc visual. Eu fac de obicei design-ul și grafica la toate materialele trupei…Așa că mă jucam cu grafica și m-am gândit că mai are nevoie de ceva. Și ne tot dădeam cu părerea, și am mai adăugat un F. Ceva de genul , al optulea album Five Finger Death Punch. În același timp, dacă vrei să-l citești foneti poate fi fate.”, spune chitaristul Zoltan Pathory, într-un interviu pentru Star FM din Berlin.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button