Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește Greta Van Fleet într-o interpretare epică a trei piese live

Greta Van Fleet a lansat filmarea cu trei piese live din concertul de la amfiteatrul Red Rocks din Colorado. S-a filmat în luna septembrie a anului trecut în cadrul turneului trupei, March Of The Peaceful Army.

Cele trei cântece selectate pentru lansare  sunt The Cold Wind , de pe albumul Anthem Of The Peaceful Army, Safari Song, al doilea single de pe EP-ul de debut, și Black Smoke Rising, piesa care dă titlul EP-ului.

Ca bonus, ultimele două piese sunt legate de un solo de tobe lung al lui Danny Wagner.

Zvonuri despre un film-concert Greta Van Fleet: Live at Red Rocks au circulat tot anul, dar datele de lansare s-au tot schimbat, iar acest clip este prima dovadă că o posibilă lansare este pe țeavă.

https://www.youtube.com/watch?v=FcpFCZgTu7I&feature=emb_logo

Pe de altă parte este multă tăcere în tabăra Greta Van Fleet, deși fanii așteaptă o continuare a albumului Anthem Of The Peaceful Army. A trecut un an de la lansarea single-ului-surpriză Always There, care a fost pe soundtrackul filmului A Million Little Pieces.

Anul trecut, chitaristul Jake Kiszka a dezvăluit că al doilea lor album va fi „destul de diferit” de primul, declarând pentru NME: „Există o mică evoluție, cred, per ansamblu. Lucrăm la ceva destul de diferit. Este interesant, pentru că noi nu știm niciodată cum urmează să arate următorul album – n-ar fi decât premeditat.”

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button