Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Deftones anunță un nou album, „Ohms”, și lansează piesa cu același titlu

Deftones a anunțat noul lor album de studio, Ohms, și au lansat videoclipul piesei cu același nume. Acesta este primul album în ultimii patru ani, de la precedentul Gore, și va fi lansat la 25 septembrie prin Warner Records.

Trupa a lansat și piesa electrizantă cu același titlul care este și primul single de pe acest album.

Ohms îi reunește pe membrii trupei cu producătorul Terry Date, cu care au lucrat la primele lor patru albume, inclusiv cel din 2000, White Pony. De asemenea, l-au cooptat și pe designerul Frank Maddocks cu care au lucrat la același album.

Bateristul Abe Cunningham a declarat pentru Metal Hammer că trupa a lucrat la album în studioul ei din Sacramento, prima dată când au mers acolo de la moartea primului bassist, Chi Cheng.

„Înregistram albumul Eros (nelansat) acolo, și era aproape gata, când a avut accidentul”, spune Cunningham. „Nu am mai călcat pe acolo după aceea. Dar când am început să lucrăm la acest nou album, am început să mergem în acel studio, și am aranjat și lucrurile pe acolo, adică am adus mobilă nouă, aparatură nouă, un computer pentru înregistrări, tot felul de chestii din astea.”

Deftones: Ohms tracklist

1. Genesis
2. 
Ceremony
3. 
Urantia
4. 
Errorr
5. 
The Spell Of Mathematics
6. 
Pompeji
7. 
This Link Is Dead
8. 
Radiant City
9. 
Headless
10. 
Ohms

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button