Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Deftones, despre albumul „White Pony”: „Ne-am urmat instinctul”

Revista Metal Hammer alocă în cel mai recent număr un material amplu despre Deftones și albumul lor White Pony. Când cel de al treilea lor album de studio a fost lansat în 2000, fanii trupei s-au împărțit în două, unii dintre ei spunând că trupa a renunțat la sound-ul de heavy metal.

Liderul trupei, Chino Morento a povestit pentru Metal Hammer: „Acel album nu a fost îndrăgit imediat. Chiar dacă fanii îl iubesc acum, atunci nu au făcut-o pentru că noi eram cunoscuți mai mult ca o trupă de nu metal.

Ei încercau atunci să ne pună această etichetă. White Pony ne-a îndepărtat de genul care atunci era pe val, așa că eu simt că atunci eram într-o bătălie de a ne câștiga locul”.

El adaugă: „Nu știam dacă albumul va fi pe placul fanilor, ci pur și simplu am făcut-o. Și din acest motiv, sunt foarte mândru de el. Și mai cred că din acest motvi are încă succes, pentru că ne-am urmat instinctul”.

Membrii trupei au anunțat săptămâna trecută că vor relansa White Pony remixat, cu titlul Black Stallion.

Anunțând această veste, Moreno a spus: „Am avut tot timpul ideea asta în ultimii 20 de ani. Cred că înainte de începe înregistrarea la White Pony, am avut ideea de a-l remixa, așa că e ceva despre care mereu am glumit, iar acum prinde contur.”

În luna martie, clăparul Deftones, Frank Delgado, a declarat că noul album de studio care încă nu are un nume, și care îi urmează lui Gore din 2016, este „în esență, gata”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button