Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Stone Gossard, chitaristul Pearl Jam, și-a făcut trupă

Dacă 2020 ar fi avut altă traiectorie, Stone Gossard s-ar fi aflat acum în turneu cu Pearl Jam pentru promovarea albumului Gigaton.

Așa cum știm toți, anul acesta a fost unul prost pentru a face planuri. Dar, în tot acest rău poate exista și ceva bun. Cum ar fi avântul și setea muzicienilor pentru creativitate. Stone Gossard, chitaristul Pearl Jam este unul dintre ei, care a reușit să-și formeze o nouă trupă, Painted Shield.

Gossard face echipă cu fostul baterist Pearl Jam, Matt Chamberlain, cântărețul de muzică folk Mason Jennings și cântăreața și vocalista Brittany Davis. Painted Shield va lansa albumul de debut cu același nume la 27 noiembrie. Single-ul I Am Your Country  este o primă idee a ceea ce ne-am putea aștepta.

„Îmi place să fac muzică și îmi place să colaborez cu alți muzicieni”, spune Stone Gossard. „Asta este partea distractivă, când experimentezi sincronicitatea între muzică și oamenii cu care lucrezi. Sunt un mare fan Stone și Matt de ani de zile”, spune Mason Jennings. „Ascultă multă muzică electronică și heavy rock, dar mare partea din ceea ce fac este reprezentată de vocea și chitara mea acustică. Am fost bucuros de ideea de a aduce acea parte intimă în ceea ce ei creează.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button