Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

David Gilmour – muzică nouă după cinci ani

David Gilmour va lansa un material nou după cinci ani, de la Rattle That Lock din 2015, potrivit revistei Prog. Fostul vocal și chitarist Pink Floyd a înregistrat piesa Yes, I Have Ghosts, care va apărea pe audiobook-ul scris de soția sa, Polly Samson, A Theatre for Dreamers care urmează a fi lansată la 25 iunie.

Single-ul este programat să apară cu o săptămână înainte de lansarea audiobook-ului și se spune că este inspirat de un personaj din roman. „Stilul viu și poetic de a scrie al lui Polly, împreună cu vocea sa naturală de povestitor, ajută ca versiunea audio a cărții să fie o experiență fantastică și care te împlinește.

Formatul audiobook are un potențial neexploatat și sunt surprins că mai muzicieni nu au colaborat  din punct de vedere creativ cu autorii, povestitorii și producătorii într-o astfel de manieră. Cele două lumi par perfect legate, iar muzica chiar poate aduce audiobookul la viață în moduri noi neașteptate.

Am fost norocoși să o avem pe fiica noastră, Romany, cu noi acasă în izolare, și ne-a ajutat cu harpa și voce. Sunt foarte bucuros și mândru de cum s-au îmbinat cuvintele lui Polly și muzica mea.”, spune Gilmour.

„Nu ne propusesem să lucrăm împreună pe audiobook, dar izolarea a însemnat  că eu a trebuit să fiu povestitoarea și îi sunt recunoscătoare lui David pentru că s-a așezat în scaunul de producător. Am vrut să explorăm posibilitățile creative ale formatului și să producem ceva nou, proaspăt și inovativ. Colaborarea cu David – așa cum am făcut-o în ultimii 30 de ani, scriind cântece pentru Pink Floyd, dar și pentru proiectele sale solo – am putut să aducem împreună cele două lumi, ale literaturii și muzicii, pentru a crește experiența ascultării și conectării cu publicul într-un mod care nu cred că s-a mai făcut înainte.

Sper ca audiobookul, care a fost înregistrat în studioul de acasă, va fi primit cu aceeași căldură și deschidere  precum versiunea tipărită, iar ascultătorii se vor bucura de colaborarea noastră fructuoasă”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button