Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Corey Taylor spune că ar putea exista un nou album Slipknot anul viitor

Corey Taylor spune că Slipknot ar putea să lanseze un nou album anul viitor. Vorbind pentru Good Company With Bowling, cântărețul spune că trupa se gândește să lanseze un nou material înregistrat în 2021.

„Planul trupei Slipknot în prezent este să încerce: 1) să finalizeze turneul anul viitor și 2) și ne gândim să scoatem un nou album anul viitor. Dar nu știu. Știu doar că toți simțim că există lucruri neterminate și vrem să le ducem la bun sfârșit înainte să ne apucăm de altceva. Dar am vorbit despre album, pentru că mai avem un singur album în contract cu casa de discuri Roadrunner.”

Nu e clar dacă Taylor se referă la un album nou-nouș sau la Look Outside Your Window, albumul nelansat și înregistrat în timpul sesiunilor din 2008 ale All Hope Is Gone.

Totuși, bateristul trupei, Shawn  „Clown” Crahan, a confirmat recent că trupa a scris un nou material în izolare. „Profităm de această perioadă pentru a scrie noi piese”, spunea Clown. „În ultima săptămână ne-am distrat, am mâncat mult și am scris muzică bună. Așa că ne distrăm. A fost bine pentru că nu a existat presiune. Nu e ca și cum trebuie să face muzică. O facem pentru că așa vrem. Și a fost o binecuvântare, pentru că se poate instala plictiseala. Și știu că toată lumea o cam ia razna, așa că suntem foarte norocoși că putem fi împreună și facem ceea ce ne place cel mai mult.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button