Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Slipknot lucrează la piese noi

Slipknot lansa anul trecut un material foarte bun, LP-ul We Are Not Your Kind, dar s-ar putea să nu trebuiască să așteptăm prea mult următorul material.

Într-un dialog cu Murphy Quint, Clown de la Slipknot a dezvăluit că cei nouă membri ai trupei folosesc această perioadă de pauză pentru a lucra la muzică nouă, fără niciun fel de presiune.

„Este o perioadă destul de interesantă cea de acum”, spune Clown. „Avem timp să scriem ceva muzică nouă. Așa că în ultima săptămână ne-am distrat, am mâncat mult și am scris muzică nouă. Așa că avem o perioadă foarte bună.

Mulți și-au luat o perioadă de pauză, dar noi ne-am gândit să o folosim reunindu-ne și să facem ceea ce știm mai bine, adică să scriem muzică”, continuă el. „A fost bine, pentru că nu există presiune. Nu e ca și cum trebuie să facem asta, O facem pentru că așa vrem. Și a fost o binecuvântare, pentru că se poate instala plictiseala. Și știu că pentru toată lumea e dificil, așa că suntem norocoși să putem fi împreună și să facem ceea ce ne place cel mai mult.”

Luna trecută, liderul trupei, Corey Taylor, spunea că a vorbit cu Clown și amândoi „se gândeau cum ar putea fi următorul album.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button