Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Bring Me The Horizon pregătește un nou EP

Bring Me The Horizon a anunțat detalii legate de noul lor EP, Post Human: Survival Horror. Vestea a fost dată prin intermediul unui tweet din partea trupei care prezenta data lansării, 30 octombrie, peste copertă și tracklist.

EP-ul adună cele mai recente single-uri ale trupei: Ludens, care se află și pe soundtrackul jocului video Death Stranding; Parasite Evelansată în luna iunie și descrisă de liderul Oli Sykes ca „un mesaj de speranță, împachetat în tristețe și furie”; și Obey o piesă făcută împreună cu Yungblud.

Mai sunt și alte șase piese, dintre care una împreună cu Babymetal, Kingslayer, și One Day The Only Butterflies Left Will Be In Your Chest As You March Towards Your Death (împreună cu Amy Lee de la Evanescence).

În 2019, Sykes declara pentru NME: „Nu vom face un nou album. Poate nu vom mai face niciodată. Ne gândit să scoatem materiale mai scurte. Nu vreau să spun ceva și apoi să nu ne ținem de cuvânt, dar planul este să lansăm mai multe înregistrări anul viitor.

Sunt foarte mândru de albumul Amo din 2019 dar a fost așa o durere de cap să-l facem. Am petrecut tot anul din viața noastră făcând albumul ăla. O parte din mine era: Pentru ce? Nu vom ajunge niciodată să cântăm toate acele cântece. Trebuie să drămuiești creativitatea pentru toate cântecele.

Scrii un cântec cool apoi trebuie să scrii unul cu greutate ca să balansezi, apoi trebuie să te gândești la single-uri. E tot rahatul ăsta la care trebuie să te gândești mereu și cum să le așezi pe un album cu 15 piese. Nu mai vreau să fac asta.”

Post Human: Survival Horror tracklist

1. Dear Diary
2. Parasite Eve
3. Tear Drops
4. Obey (feat. Yungblud)
5. Itch For The Cure (When We Will Be Free?)
6. IXI (feat. Nova Twins)
7. Kingslayer (feat. Babymetal)
8. Ludens
9. One Day The Only Butterflies Left Will Be In Your Chest As You March Towards Your Death (feat. Amy Lee)

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button