Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Lzzy Hale anunță că Halestorm a început înregistrările la noul album

După ce a dezvăluit în luna noiembrie că au început deja să facă demo-uri pentru aproximativ 60 de idei, Lzzy Hale, solista Halestorm, a confirmat că trupa a intrat în studio pentru a lucra la următorul album.

Vocalista și chitarista Lzzy Hale admite că există câteva dificultăți în a pune cap la cap tot materialul pe care trupa l-a adunat până acum, explicând procesul: „Ne-am așezat toți pe scaune și am început: Ok acum, rămân aia, aia, ok aia e mai bună decât cealaltă. E ca și cum ai avea un puzzle de 1000 de piese și le tot așezi și-ți zici: Știu că alcătuiesc un tot dar nu știu deocamdată care este fotografia. Cam așa a fost și cu materialul nostru.”

Lzzy continuă: „De fapt, săptămâna trecută, am încheiat să facem această chestiune păstrând distanța socială a lucrului în studio cu producătorul nostru și practic am început să înregistrăm. E foarte entuziasmant. Aveam nevoie foarte tare să schimbăm rutina. Așa că suntem creaticvi, și lucrăm 14 ore pe zi (râde). Am intrat în studio și suntem mai târziu: Ok, este aproape ora 23, ar trebui probabil să mergem acasă și să dormim ca să putem reveni mâine și să reluăm de unde am rămas. Dar știi cum e!”

Deși nu a precizzat cum va suna noul album, Lzzy adaugă cu optimism: „Suntem entuziasmați, lucrăm la un nou material și îmi place la nebunie și sunt foarte emoționată. ”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button