Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Obey”, noul single Bring Me The Horizon, realizat împreună cu Yungblud

Bring Me The Horizon a făcut echipă cu rapperul Yungblid pentru un nou single, Obey. Videoclipul, care este cel mai revent dintr-o serie de single-uri de sine stătătoare lansate de trupa din Sheffield, îi găsește pe liderul acesteia Oli Sykes și pe Yungblud bătându-se ca roboți gigantici înainte de a deveni spre final mai apropiați decât au anticipat.

„Ne considerăm liberi, dar numai pentru că lanțurile sunt invizibile, și suntem controlați în moduri la care nici măcar nu vrem să ne gândim”, spune Skyes despre videoclip. „Ni se spune cum să trăim cu un zâmbet pe chip, de parcă nu ar fi destul haos, ne informeză despre statistici tragice de parcă nu ar însemna nimic…este o lume foarte ciudată”.

Yungblud adaugă: „Ni se spune să ne conformăm unei idei total depășite cu care nu rezonăn sau pe care nu o înțelegem. Ne învață să ne orientăm unii împotriva altora și să luptă, împotriva diferențelor noastre mai degrabă decât să ne bucurăm de ele. Încearcă să ne țină dvizați pentru că ne fac mai slabi. Roboții urmează roboți, pentru că nu au sentimente.

Dar ceea ce nu-și dau ei seama este că pentru noi, a fi diferit înseamnă să fii liber, iar o lume plină de iubire și egalitate este cea din care vrem să facem parte. Ne vom ridica deasupra urii și diversiunii. Vom lupta pentru lumea din care ne dorim să facem parte. Nu ne vom supune.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button