Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Evanescence anunță un nou album

Noul album al trupei Evanescence va vedea lumina zilei chiar anul acesta. Membrii grupului au dezvăluit care este coperta albumului  The Bitter Truth și vor lansa primul single de pe noul materila chiar peste patru zile, potrivit Loudwire.

Nu a fost însă dezvăluită datan lansării albumului și nici lista de piese. „V-am promis un nou album în 2020 și nu vom lăsa nimic să ne stea în cale. Suntem mîndri să putem începe distribuirea noului nostru album THE BITTER TRUTH pentru voi, fiecare piesă pe rând, începând cu noul nostru cântec Wasted On You chiar de vineri. Vom alege 50 de persoane se înscriu să asculte Wasted On You într-un call video pe Zoom cu Amy Lee choar joi!”, au postat membrii trupei pe Facebook.

„Cântecele au venit din locuri cu totul diferite, nu au toate aceeași rădăcină”, a declarat Lee pentru Loudwire. „E grozav. Este o combinație de diverse multe lucruri…Este 100% așa cum suntem noi, dar materialul își asumă niște riscuri, și cred că este plin de înțeles – foarte profund…O mare parte din material are atitudine”.

Deși lidera trupei nu a dezvăluit prea multe despre tema albumului și conținutul versurilor, ea spune că unele lucruri despre care se vorbește în piese fac parte din viața ei, cum ar fi maternitatea și pierderea fratelui.

„Am simțit cu siguranță foarte des ca și cum aș avea un picior pe partea cealaltă în acești ultimi doi ani”, spune ea. „Așa că este mult de scris, ceea ce cred că este un fel de revenire la origini căutând un înțeles al lucrurilor…Toate astea sunt în acest album. Dar nu este în întregime întunecat și serios.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button