Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă Pretty Reckless interpretând coverul piesei Soundgarden, „Loud Love”

Când Pretty Reckless a fost trupa aleasă pentru a cânta în deschiderea concertelor Soundgarden în turneul din primăvara anului 2017, a fost un vis devenit realitate pentru vocalista Taylor Momsen, care introduce legendele grunge-ului printre trupele sale prefereate.

Din nefericire, acel turneu a fost stopat în cele mai tragice circumstanțe după ce în urma concertului de la Fox Theatre din Detroit, liderul Soundgarden Chris Cornell, a fost găsit mort în camera sa de hotel în 18 mai 2017.

Ca semn de recunoștință pentru ceea ce a însemnat cântărețul în viața sa, trupa lui Taylor Momsen a înregistrat un cover după piesa Loud Love, de pe albumul Soundgarden din 1989 Louder Than Love.

Momsen explica în luna iulie influența pe care trupa lui Cornell a avut-o asupra carierei sale. „Mi-am bazat întreaga carieră și identitate pe The Beatles și Soundgarden”, spunea ea. „Sunt două grupuri pe care le pun unul lângă altul, și știu că s-ar putea să sune nebunește pentru unii. Dar sunt foarte importante. Sunt puține trupe care au avut nevoie să existe, iar Soundgarden este una dintre acele trupe fără de care ar fi un mare gol în lumea muzicală.”

Chitaristul Kim Thayil și bateristul Matt Cameron, ambii membri Soundgarden, vor apărea în piesa Only Love Can save Me Now, de pe viitorul album Pretty Reckless, Death By Rock And Roll, care va fi lansat la începutul anului viitor. Piesa a fost înregistrată în studiourile London Bridge din Seattle, unde Soundgarden a înregistrat Louder Than Love cu producătorul Terry Date.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button