Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă noua versiune a piesei „Break In” a trupei Halestorm, cântată împreună cu Amy Lee

Halestorm a anunțat lansarea Halestorm: Reimagined, un EP cu șase piese, potrivit Classic Rock. Membrii trupei au distribuit coperta EP-ului pe canalele de socializare, dezvăluind că acesta va conține șase piese: I Miss The MiseryI Get OffBreak InI Am The FireMz Hyde, și un cover după piesa lui Whitney Houston, I Will Always Love You.

Azi a fost lansată piesa Break In , care inițial a apărut pe albumul Halestorm din 2012, The Strange Case Of…, numai că de data aceasta este interpretată împreună cu Amy Lee de la Evanescence.

„Am ajuns să refacem un cântec pe care l-am înregistrat pentru al doilea nostru album. E vorba de Break In . Eram în turneu cu Evanescence atunci, iar lui Amy i-a plăcut piesa și a venit pe scenă și l-a cântat cu mine live.

Când am decis să refacem acest cântec, am zis: Mă întreb dacă și Amy ar vrea? Fără nicio ezitare, a fost de acord așa că am aranjat acest studio. Practic, erau două microfoane în aceeași cameră. A trebui să înregistrăm la propriu în același timp, cap coadă, ca o interpretare pe o scenă și să iasă bine,

A fost un moment atât de magic pentru că are o voce uluitoare, și întotdeauna am avut un respect reciproc pentru vocile noastre, dar chiar să o facem în modul acela… A fost o experiență pe care nu am mai avut-o vreodată cu vreo altă cântăreață, și sunt foarte bucuroasă că am putut să înregistrăm.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button