Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Joe Satriani a lansat un videoclip animat pentru piesa „Yesterday’s Yesterday”

Joe Satriani se transformă în creaturi din alte lumi în videoclipul animat pentru piesa Yesterday’s Yesterday, piesă de pe cel mai recent album al său, lansat anul acesta, Shapeshifting.

Regizat de la distanță de fiul său, ZZ Satriani, clipul începe la ușile „Joe Satriani’s Shapeshifting Club”, apoi încep să apară diverse desene ale lui Satriani, în timp ce cântă, transformându-se în diverse creaturi, inclusiv un extraterestru galben.

Satriani a lansat Shapeshifting în aprilie, în mijlocul pandemiei. „E un noroc nebunesc că am reușit cu toții să terminăm acest album atunci când am făcut-o”, a declarat el pentru Rolling Stone. „Ar fi fost răvășitor, și știu că asta s-a întâmplat cu mulți artiști care erau pe cale de a finaliza sau în mijlocul unui proiect și a trebui să se oprească. Este un lucru oribil, dar am fost norocoși să terminăm totul și pregătiți să ieșim pe piață la 10 aprilie.”, a declarat Satriani.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button