Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EvenimenteȘtiri

Ada Milea va cânta în fața Teatrului Nottara

Ada Milea va susține un concert, în fața Teatrului Nottara, pe 25 septembrie, la ora 19.30, alături de Alex Neagu. Concertul este un preambul la Festivalul Internațional de Teatru „Fest(in) pe Bulevard”, 2019, care va avea loc în perioada 11 – 20 octombrie.

Ada Milea susține în acest fel festivalul și organizarea lui. Într-o seară de toamnă, acordurile ei inconfundabile vor răsuna pe Bulevardul Magheru, unde vă puteți opri o clipă să ascultați cântece din Biedermann și incendiatoriiSânziana și PepeleaVârciorova carantinăD-ale carnavalului și, desigur, Alcool de la Teatrul Nottara.

„Luați acest dar al Adei Milea și al lui Alex Neagu drept un preambul la festival! Va fi prilej să ne cunoașteți, să primiți un program al festivalului, să intrați în agenția de bilete, să cumpărați un bilet sau mai multe!”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor care promit și câteva surprize din partea sponsorilor primilor zece cumpărători.

„Fest(in) pe Bulevard”  va cuprinde, în acest an, cca 30 de producții scenice, grupate în mai multe secțiuni, la care participă artiști din: România (Arad, Brăila, București, Cluj, Craiova, Deva, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Târgoviște), Bulgaria, Germania, Israel, Rusia.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button