Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

John Frusciante revine în Red Hot Chili Peppers

Chitaristul John Frusciante revine în Red Hot Chili Peppers după aproape 10 ani de la părăsirea trupei, realăturându-se veteranilor rockeri californieni, potrivit Rolling Stone. Anunțul a fost făcut de membrii trupei chiar pe paginile lor de socializare.

„Red Hot Chili Peppers anunță despărțirea de chitaristul Josh Klinghoffer, după o perioadă de zece ani. Josh este un muzician pe care îl respectăm și îl iubim. Suntem profund recunoscători pentru timpul petrecut împreună cu el și pentru nenumăratele daruri pe care le-a împărțit cu noi”, scriu băieții de la RHCP. „De asemenea, anunțăm, cu mare bucurie în inimi, că John Frisciante se realătură grupului. Mulțumim”.

Frusciante a cântat ultima oară cu trupa în 2006 pentru dublul album Stadium Arcadium. După plecarea lui, Klinghoffer s-a alăturat trupei și a cântat pe următoarele două albume, I’m With You din 2011 și The Getaway  din 2016. Potrivit Stereogum, trupa s-a aflat în studiu în ultimul an pentru un alt album, dar nu se știe dacă Frusciante apare pe aceste înregistrări.

Trupa va fi prezentă la mai multe festivaluri unde va cânta împreună cu Frusciante.

Revenirea „acasă” a lui Frusciante este o veste neașteptată atât pentru fani, cât și pentru industria muzicală.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button