Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Smashing Pumpkins va lansa un dublu album anul acesta

Billy Corgan a anunțat că Smashing Pumpkins va lansa un dublu album anul acesta. Deși liderul trupei anunțase că are 21 de piese pentru o nouă înregistrare „destul de diferită”, într-un interviu recent el oferă mai multe amănunte despre lansarea planificată și  descrie materialul ca fiind „primul album adevărat” de la reunirea trupei, când „practic am aruncat în joc tot ce aveam mai bun și hai să vedem ce fel de înregistrare tip Pumpkins iese”, scrie Kerrang!

„Am lucrat la albumul ăsta timp de un an”, spune Billy. „Are 21 de piese și îl vom lansa ca dublu album anul acesta. Este primul album de la cel din 2000, Machina, la care eu, James (Iha) și Jimmy (Chamberlain) am lucrat atât de mult timp. Are o bază conceptuală grozavă și probabil că atinge o arie mai largă a muzicii. Ultimul a fost ceva de genul „hai să ne apucăm, să înregistrăm ceva material adevărat, și cum o ieși o ieși…acum sunt foarte entuziasmat de aceste 21 de piese, pentru că am revenit în joc asumându-ne riscul, încercând să punem ceva nou pe masă, diferit de modul de abordare de până acum când doar mimam ceea ce ne făcuse deja cunoscuți”.

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button