Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Brad Pitt va produce un documentar despre Chris Cornell

Mai multe detalii au fost făcute publice  despre noul documentar despre viața lui Chris Cornell. Acesta se va numi „Like A Stone“ și va fi produs de Brad Pitt. Solistul trupelor Audioslave și Soundgarden a murit la 52 de ani în luna mai a anului 2017, iar la acest documentar se lucrează de ceva vreme, potrivit metro.co.uk.

Brad Pitt, prieten apropiat al lui Chris Cornell, va lucra la producerea acestui film împreună cu văduva solistului, Vicly Cornell, iar Peter Berg este cel care îl va regiza. Unele dintre părțile documentarului vor fi dramatizate, cu Lauchlin MacDonald interpretându-l pe Chris Cornell, potrivit Al Press și IMDB. Vor mai apărea și alți actori, precum Drena De Niro, Adelicia Morris, Micah Fitzgerald și Sandeep. Nu se cunosc încă aspectele din viața lui Cornell asupra cărora se vor concentra realizatorii acestui documentar, dar cu siguranță vom afla detalii despre perioada în care acesta a fost solistul trupei Soundgarden în anii 1990. Soundgarden a fost una dintre cele mai influente trupe grunge din anii 1990, care a contribuit la popularizarea acestui gen muzical împreună cu trupe ca Nirvana, Pearl Jam și Alice in Chains.

Deși nu s-a specificat vreo dată de lansare, el va apărea în cinematografe în 2021. Moartea lui Chris Cornell a uimit întreaga lume, după ce a fost găsit mort după un concert Soudgarden în Detroit. Cauza decesului a fost stabilită ca fiind sinucidere prin spânzurare.

Chris Cornell avea trei copii: Yoni (15 ani), Christopher Nicholas (13 ani) și Lillian Jean (19 ani, dintr-o fostă relație cu managerul muzical Susan Silver).

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button