Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Alter Bridge a anulat întregul turneu european

Alter Bridge au anunțat anularea turneului european din acest an. Concertele ar fi trebuit să înceapă în această lună și să continue în iulie, dar trupa a decis să le anuleze în loc să le amîne, pentru a permite fanilor să-și recupereze banii în întregime.

„În timp ce lumea continuă să se dezvolte va răspuns la schimbările pandemiei cu COVID-19, a devenit limpede că nimeni nu poate oferi răspunsuri definitive când este venoie ca muzicienii, promoterii, echipa de concert, staff-ul și fanii de unesc într-un mod care să protejeze pe toată lumea, luând în considerare provocările unui turneu mondial.

Am încercat să amânăm răspunsul cât am putut de mult, dar a devenit evident că posibilitatea ca noi să mergem în turneu european în această vară, într-un mod la care fanii noștri se așteaptă, nu mai este o opțiune. Am analizat fiecare posibilitate, dar având în vedere măsurile luate la nivel mondial, nu este momentul potrivit pentru a merge mai departe.

Văzând efectele acestor schimbări la nivel mondial, am luat dificila decizie de a anula întregul turneu european. N-am vrut să amânăm și să așteptăm o ocazie potrivită pentru a reveni când viețile atâtor oameni au fost afectate. Credem că este mai bine să anulăm, banii pe toate biletele vândute vor fi returnați.

Am apreciat întotdeauna infinita susținere a fanilor din întreaga lume și am simțit că aceasta este decizia corectă pentru a vă întoarce susținerea pe care întotdeauna ne-ați acordat-o.”

Alter Bridge ar fi plecat în turneu pentru promovarea albumului lor de anul trecut, Walk The Sky.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button