Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Soundgarden, Nine Inch Nails, Motorhead printre nominalizații la Rock ‘n’ Roll Hall of Fame 2020

Rock and Roll Hall of Fame a dezvăluit care sunt nominalizații pentru anul viitor. Pe listă se află nume precum Nine Inch Nails, Kraftwerk, Soundgarden, Depeche Mode, Motorhead și Whitney Houston, potrivit Rolling Stone.

Printre alți finaliști se mai află și dave Matthews band, T.Rex, Judas Priest, Thin Lizzy, Todd Rundgren.

Principalii cinci votați de un grup de artiști, istorici, membri din industria muzicală și un vot din partea fanilor, vor fi anunțați în luna ianuarie. Ei vor fi introduși în Rock and Roll Hall of Fame în cadrul unei ceremonii ținută în mai anul viitor la Public Hall în Cleveland, Ohio.

Pentru ca un artist sau o truop să fie introdusă în Hall of Fame, prima lor înregistrare trebuie să fi fost lansată cu cel puțin 25 de ani în urmă. Soundgarden, Motorhead și Whitney Houston sunt nominalizați pentru prima dată.

Alți câțiva nominalizați au ratat pe ultima sută de metri: Kate Bush, The Smiths, The Replacements, Bad Brains și Eurythmics se numără printre ei. Anul trecut, cei din Rock and Roll Hall of Fame au fost Radiohead, The Cure, Janet Jackson, Stevie Nicks, Roxy Music, Def Leppard și The Zombies.

Lista nominalizaților Rock & Roll Hall of Fame în 2020

Nine Inch Nails
Kraftwerk
The Notorious B.I.G.
Dave Matthews Band
Depeche Mode
Motörhead
Soundgarden
Whitney Houston
Judas Priest
MC5
Rufus featuring Chaka Khan
Todd Rundgren
The Doobie Brothers
T.Rex
Thin Lizzy
Pat Benatar

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button