Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Nick Cave va lansa filmul și albumul live „Idiot Prayer”

Nick Cave va lansa un album live și un film în noiembrie. Idiot Prayer: Nick Cave Alone At Alexandra Palace a fost înregistrat în luna iunie anul acesta în emblematica locație din nordul Londrei, în timpul perioadei de izolare din cauza coronavirusului.

„Filmul Idiot Prayer s-a născut din evenimentele Conversații Cu…”, spune Cave. „Îmi place să cânt versiuni analizate ale cântecelor mele la aceste show-uri, cumva distilându-le de formele lor esențiale. Am simțit ca și sum aș redescoperi cântecele încă și încă o dată, și am început să mă gândesc să intru în studio și să înregistrez aceste versiuni reimaginate la un moment dat – oricând găsesc timp.

Apoi a venit pandemia, lumea a intrat în izolare și a căzut într-o liniște ciudată și introspectivă. În această liniște am început să mă gândesc la ideea nu numai de a înregistra cântecele, dar și de a le filma.

Am lucrat cu o echipă la Alexandra Palace, o locație în care am mai cântat și care îmi place foarte mult, rezervând o dată pentru filmare imediat ce li se permitea să redeschidă clădirea pentru noi.

La 19 iunie, înconjurați de ofițeri COVID cu rulete și termometre, cu oameni din echipă cu măști pe față, tehnicieni nerăbdători și găleți cu dezinfectant, am creat ceva foarte straniu și foarte frumos care vorbește în aceste vremuri incerte, dar care nu ne-au făcut să ne supunem lor.

Acesta este albumul luat din acel film. Este o rugăciune în gol – singur la Alexandra Palace – o amintire dintru-un moment ciudat și greu din istorie. Sper să vă placă.”

Filmul Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace va fi lansat în cinematografe la 5 noiembrie, în timp ce soundtrack-ul va fi lansat două săptămâni mai târziu, la 20 noiembrie. Va fi disponibil pe CD și vinil dublu, dar și pe canalele de streaming.

Idiot Prayer: Nick Cave Alone At Alexandra Palace tracklist

1. Spinning Song
2. Idiot Prayer
3. Sad Waters
4. Brompton Oratory
5. Palaces of Montezuma
6. Girl in Amber
7. Man in the Moon
8. Nobody’s Baby Now
9. (Are You) the One That I’ve Been Waiting For?
10. Waiting for You
11. The Mercy Seat
12. Euthanasia
13. Jubilee Street
14. Far from Me
15. He Wants You
16. Higgs Boson Blues
17. Stranger Than Kindness
18. Into My Arms
19. The Ship Song
20. Papa Won’t Leave You, Henry
21. Black Hair
22. Galleon Ship

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button