Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Vezi filmulețul făcut de Rammstein de la ședința foto pentru cel mai recent album al lor

Anul trecut în mai, Rammstein a lansat al șaptelea lor album, unul dintre cele mai așteptate. Albumul neintitulat (care la fel de bine poate fi tratat ca un album eponim) a apărut la 10 ani de la precedentul, Liebe ist für alle da, perioadă în care băieții au scos numai single-urile Deutschland și Radio.

În ianuarie 2019, Rammstein a participat timp de patru zile la o ședință foto cu fotograful olandez Jes Larsen pentru toate materialele care aveau legătură cu acest album.

Stilistul Vibe Dabelsteen spune: „A fost greu, dar băieții m-au ajutat, așa că a fost bine până la urmă. Nu e ca și cum ar fi o anumită perioadă, dar are elemente din diferite perioade de timp. Cred că preferatul meu a fost clăparul Flake. Este genul acel de tip pe care nu ai cum să-l bagi într-o categorie sau alta. Era cel care mă ajuta atunci când mă întrebam : Cum o să fac asta? Din fericire, i-a plăcut.”

La începutul acestei luni, Rmmstein a anunțat anularea turneului european de anul acesta din cauza COVID-19.

sursa: Metal Hammer

 

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button