Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Myles Kennedy: „Albumul meu solo este aproape gata”

Myles Kennedy spune că noul său album solo este „aproape gata” și la ce ar trebui să se aștepte fanii săi, potrivit Classic Rock. Va fi primul material solo al liderului Alter Bridge și Slash de la cea mai recentă înregistrare a sa din 2018, Year Of  The Tiger.

Kennedy spune că a lucrat la acest album, care nu are deocamdată un nume, în timpul izolării și adaugă: „Am mers înainte și am început să lucrez la un album – practic, am două albume  și încerc să-mi dau seama ce și cum. Următorul album solo este aproape gata, așa că sunt foarte entuziasmat. Am putut să fac ceva în perioada asta, dar și să petrec timpul cu familia, ceea ce a fost minunat”.

El a adăugat că acest album este cu siguranță „plugged in, cam asta este abordarea per total. Year Of The Tiger se bazează mai mult pe partea acustică  a lucrurilor și are un vibe de blues. Asta continuă în sensul că aceasta este ocazia mea de a mă aventura mai mult în domeniulblues-ului – mai ales ca chitarist. Acestea fiind datele, este mai zgomotos – mai plugged in. E o mare nebunie chitaristică, să spun așa. Sunt foarte entuazismat.”

Kennedy confirmă că a început pre-producția albumului și a făcut demo-urile la majoritatea pieselor.

Săptămâna trecută, Alter Bridge a devenit cea mai recentă trupă care a anulat planurile de turneu din 2020. Trupa a preferat să anuleze concertele decât să le amâne, pentru ca fanii să-și recupereze banii în întregime.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button