Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Setul de aniversare „Wind Of Change” va conține o bucată din Zidul Berlinului

Scorpions a anunțat că va sărbători 30 de ani de la lansarea single-ului Wind Of Change  cu un set deluxe.

Piesa a fost scrisă în 1989 și a urcat pe primul loc în mai toate topurile de specialitate când a fost lansată în 1990 – la puțin timp după căderea Zidului Berlinului, devenind un imn al acelor vremuri  pe fondul schimbărilor care aveau loc în Europa de Est.

Wind Of Change: The Iconic Song va fi lansat la 3 octombrie și va conține un CD și un vinil cu cinci versiuni ale piesei, inclusiv un demo nelasnat până acum cu versiunea lui Klaus Meine.

will be released on October 3 and feature a CD and 12-inch vinyl with five versions of the track, including a previously unreleased demo version by Scorpions frontman Klaus Meine. În cutie se va mai afla o carte cu fotografii nepublicate și o bucată din Zidul Berlinului, care va avea o stea roșie Wind Of Change  și un vers scris de mână.

Wind Of Change s-a născut după Moscow Music Peace Festival din 1989, iar depre acel moment, Meine spune: „Când am urcat pe scenă, pe Stadionul Lenin și am început concertul cu piesa Blackout, toți soldații Armatei Roșii, care erau pe post de oameni de pază, și-au aruncat căciulile și hainele în aer, s-au întors către noi și au devenit parte din mulțime. Lumea se schimba chiar în fața ochilor noștri. Era incredibil!”

„În vremurile acestea pandemice, cu toate teoriile astea nebunești ale conspirației în această perioadă extrem de dificilă, Wind Of Chamge este ca o îmbrățișare, ca un bun prieten dintr-o perioadă când speranța pentru o lume a păcii părea să se realizeze. Visul păcii trăiește în acest cântec.”, a adăugat Meine.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button