Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ozzy condamnă îndepărtarea ghearelor pisicilor într-un mesaj PETA

Ozzy Osbourne se preocupă de soarta prietenelor sale feline într-un nou mesaj al Organizației PETA. „Prințul Întunericului” adresează un mesaj tuturor să înceteze să îndepărteze ghearele pisicilor, explicând că această procedură este de fapt o amputare parțială.

Ozzy apare într-o imagine cu degetele amputatet și însângerate, iar în subsolul acesteia scrie: „Nu îndepărtați niciodată ghearele unei pisici. Este o amputare, nu manichiură.”

Într-un comunicat de presă al PETA se arată: „Când pisicilor le sunt scoase ghearele, acestea dar și o parte din deget sunt amputate. Veterinarii spun că această operațiune este echivalentul tăierii ultimului os la degetului unui om, afectând deseori nervii, cauzînd infecții și o durere imensă”.

Chiar Ozzy a fost la un pas să-și piardă o parte dintr-un deget în 2018 când a suferit o infecție la mână. „Amputarea degetelor pisicilor este „nenaturală și greșită”, spune într-o declarație. „Dacă fotoliul sau canapeaua sunt mai importante pentru tine decât sănătatea și fericirea pisicii tale, nu meriți să ai un animal! Cumpără-i o jucărie pe care să-și ascută ghearele – nu o mutila pe viață”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button