Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Scorpions face eforturi să scoată noul album anul acesta

Liderul Scorpions, Klaus Meine, a vorbit în exclusivitate pentru Classic Rock despre cum evoluează lucrul la noul album. Trupa a lucrat la noul material care îi urmează albumului Return To Forever (2015), în ciuda perioadei de izolare. Meine spune că el și chitariștii Rudolf Schenker și Matthias Jabs au înregistrat ceea ce au putut în ciuda situației dificile.

„Planurile noastre pentru acest an s-au concentrat pe înregistrarea noului album. Ar fi trebuit să fim în Los Angeles cu producătorul Greg Fidelman să lucrăm împreună în lunile mai și iunie”, spune Meine. „Apoi, ar fi trebuit să plecăm la Las Vegas pentru concerte la Zappos Theater, înainte de a reveni în Los Angeles în august pentru a termina albumul. Dar pandemia a anulat tot. Chiar acum, Rudolf Schenker, Matthias Jabs și cu mine ne întâlnim în fiecare la Peppermint Park Studios din Hanovra. Înregistrăm ce putem pentru album.

Greg ni se alătură pe Zoom, dar suntem în punctul în care avem nevoie de bateristul Mokkey Dee și de bassistul Pawel Maciwoda cu noi, și de asemenea de Greg în studio. Dar Mikkey este în Suedia, Pawel în Polonia și Greg în SUA. După cum se petrec lucrurile, niciunul dintre ei nu poate veni, așa că ne-am blocat puțin”, a continuat Meine.

„Partea bună este că nu ne aflăm sub presiunea timpului pentru a finaliza acest album. Așa că suntem destul de relaxați. Ne rezervăm cât timp este nevoie pentru a face cel mai puternic album de care suntem în stare.

Suntem mai norocoși decât alte trupe, pentru că în afară de concertele din Vegas, nu mai aveam altele planificate anul acesta. Așa că nu ne-am confruntat cu coșmarul amânărilor și reprogramărilor concertelor. Spectacolele din Vegas au fost mutate în 2021, iar acum încercăm să vedem ce este posibil să mai facem live anul viitor.

Am fost cap de afiș la festivaluri din Marea Britanie în ultimii trei ani: Ramblin Man Fair, Stone Free și Bloodstock – și ne-a plăcut foarte mult. Dar mulți fani ne-au cerut să facem un turneu adevărat. Sunt chiar nerăbdători să facem asta dacă este posibil și încercăm să găsim o posibilitate de organizare în programul nostru.”

În luna aprilie, Scorpions a lansat un nou single-surpriză, Sign Of Hope. „Din cauza pandemiei cu COVID-19, vrem să vă oferim un Sign Of Hope (semn de speranță) care vine direct din inimă în vremuri dificile. Să fiți în siguranță și sănătoși. Vă iubim.”, spuneau membrii trupei într-un mesaj.

Piesa Sign Of Hope poate fi ascultată și la Radio Total.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button